Häme University of Applied Sciences - Dvojí diplom

Země: Finsko

Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Webové stránky


Koordinátor FEK:
doc. Ing. Petra TAUŠL PROCHÁZKOVÁ, Ph.D.




Studenti bakalářského studijního oboru Podniková ekonomika a management mají možnost ucházet se o studium v rámci uzavřené smlouvy o dvojím diplomu mezi Fakultou ekonomickou a School of Entrepreneurship. Zájem o tuto možnost je nutné komunikovat nejpozději ve druhém ročníku bakalářského studia. Předpokládá se dobrá znalost anglického jazyka.

Student FEK absolvuje první dva ročníky svého studia na FEK ZČU a získá tak 120 kreditů. Poslední, třetí rok bakalářského studia, zahrnuje dva semestry na partnerské univerzitě (45 kreditů), vypracování bakalářské práce (15 kreditů), absolvování odborné praxe ve Finsku (30 kreditů) a následné absolvování závěrečné státní bakalářské zkoušky na FEK.

Po úspěšném absolvování studia obdrží absolvent vysokoškolský bakalářský diplom ZČU v Plzni, Fakulta ekonomická – bakalář (Bachelor in Business Economics and Management) a HAMK, School of Entrepreneruship and Business – bakalář (Bachelor in Business Administration).

Podrobnější informace poskytne koordinátorka této smlouvy, doc. Ing. Petra Taušl Procházková, Ph.D. (pprochaz@kpm.zcu.cz).

Více o Dvojím diplomu se dozvíte také v následujícím videu.

Informace o výběrových řízeních v rámci programu Erasmus+ či Inter (Freemovers) nutné z důvodu pobytu na partnerské univerzitě poskytne Mgr. Ivana Kutáčová (ikutacov@fek.zcu.cz).

Další informace na: https://www.hamk.fi/?lang=en

Vaše příběhy




Videoarchiv