Hochschule Hof - Dvojí diplom

Země: Německo

Alfons-Goppel-Platz 1, 95028 Hof, Německo

Webové stránky


Koordinátor FEK:
doc. Ing. Dita HOMMEROVÁ, Ph.D., MBA




Informace o programu Dvojí diplom FEK + Hochschule Hof najdete na webu Vnější vztahy FEK.

O studium v rámci programu „Dvojí diplom“ se mohou ucházet studenti bakalářských studijních programů Podniková ekonomika a management a Marketingové řízení, kteří mají dobrou znalost německého a částečně anglického jazyka a kteří ke dni počátku studia na hostitelské univerzitě budou mít absolvované první dva ročníky svého studia na FEK ZČU a získají 120 kreditů.

Program „Dvojí diplom“ zahrnuje dva semestry studia na partnerské univerzitě, vypracování bakalářské práce na jedné z účastnících se univerzit a absolvování závěrečné státní bakalářské zkoušky na FEK ZČU. Pro studenty FEK ZČU je do studia v rámci programu Dvojí diplom kromě dvou semestrů výuky zahrnuta také odborná praxe v délce trvání alespoň 18 týdnů (nejlépe v německé firmě) pod dohledem a dle pokynů Hochschule Hof.

Po úspěšném absolvování studia obdrží absolvent vysokoškolský bakalářský diplom ZČU v Plzni a titul „bakalář“ a vysokoškolský bakalářský diplom Hochschule Hof a titul „Bachelor of Arts“. Kontaktní osoba: Ing. Dita Hommerová, Ph.D. MBA (Katedra marketingu a obchodních služeb)

Více o Dvojím diplomu se dozvíte také v následujícím videu.

Další informace na: http://dode.fek.zcu.cz/index.html

Podrobné souhrnné informace najdete v dokumentu „Studium v programu dvojí diplom“.


Vaše příběhy




Videoarchiv